Life Detox

De ultrasound cavitatie is een interessant alternatief voor de traditionele chirurgische liposuctie.  De effecten van de ultrasound cavitatie zijn alleen op de adipocyten (=cellen van het vetweefsel). Bloedvaten, zenuwen, bindweefsel en de onderliggende organen worden niet beschadigd. De behandeling is pijnloos en is met een zachte massage te vergelijken. Overtuigende resultaten zijn vaak al na de eerste behandeling zichtbaar.  Een totaal van vier tot zes behandelingen zal gepland moeten worden met tussenpozen van min. 2 tot max. 7 dagen om het gewenste resultaat te bereiken. Na behandeling kan het dagelijkse leven direct worden voortgezet.

De ultrasound cavitatie is in het bijzonder geschikt voor mensen die moeite hebben met de bestrijding van hardnekkige vetophopingen. Behandelingen kunnen worden gezien als een aanvulling op regelmatige lichaamsbeweging en/of een dieet programma.

Life Detox is ideaal voor:

  • plaatselijke vetophopingen op de bovenste en onderste gedeelte van de buik, billen, benen, gezicht, armen, rug en heupen

INDIBA® DEEP BEAUTY EDNA PRO

Voor afslanken werken wij met verschillende apparaten om zo het best haalbare resultaat te behalen. Eén van die apparaten is de INDIBA® DEEP BEAUTY EDNA PRO. De EDNA PRO werkt met respect voor de fysiologie van de cel, verbetert en activeert deze specifieke bio-stimulatie, het eigen regenererend vermogen van cellen en weefsels.

Dankzij de diepe werking van de behandeling worden de ionen gemobiliseerd, waardoor energie in het lichaam wordt opgewekt. Dit verbetert de ionische uitwisseling, waardoor het elektrisch potentieel in het weefsel in evenwicht wordt gebracht. De huid krijgt een nieuw leven, wat duidelijk zichtbaar wordt in haar stevigheid en teint! Niet alleen een weldaad voor het gezicht, maar ook buik, benen en billen worden weer glad en strak!

SORISA® BODYTER PREMIUM

Een ander apparaat is de SORISA® BODYTER PREMIUM. De Bodyter Premium is de oplossing voor individuele lichaamsbehandelingen, door gebruik te maken van het TriActiv effect. Het TriActiv effect bestaat uit de een mix van thermotherapie, electro-stimulatie en electroporatie, met als doel de beste resultaten te bereiken in een record tempo. De Bodyter Premium maakt gebruik van deze drie technieken, afzonderlijk of gecombineerd. Op deze manier heeft u een figuur corrigerende behandeling. De behandelingen betreffen met name; cellulite, huidverslapping, spierstimulatie en lokale vetophopingen. De Bodyter Premium is ook zeer geschikt voor personen die vanwege een handicap niet kunnen sporten. 45 minuten behandeling aan dit apparaat staat namelijk gelijk aan 3 uur sporten
30 minuten staat gelijk aan 2 uur sporten!

Heeft u geen last van vetophopingen maar juist van vochtophopingen? Dan is de SORISA® IMPRESS LITE het juiste apparaat voor uw behandeling!

IMPRESS LITE

De Impress Lite maakt gebruik van compressietherapie is een manier om een minder goed functionerend lymfestelsel weer in een betere conditie te brengen.
Ontdek hoe u met compressietherapie de bloedcirculatie en lymfestroom stimuleert. Klachten zoals vochtophopingen, vermoeidheid, pijn in de benen en futloosheid zullen verminderen of zelfs verdwijnen. IMPRESS Lite is ideaal voor de behandeling van veneus en lymfatisch oedeem van verschillende oorzaken, cellulitis en voor het voorkomen van stoornissen in de bloedsomloop en het onderhouden van een adequate bloeddoorstroming. Daarnaast is het een heerlijke ontspannende therapie!

Voordelen Impress Lite pressietherapie:
– Helpt bij contour verbetering
– Versnelt het afslankproces
– Voert overtollig vocht en/of oedeem af
– Bestrijdt cellulite en lokale vetophopingen
– Werkt preventief tegen cellulite, spataderen en oedeem
– Breekt vetten af
– Stimuleert de bloedcirculatie en activeert het lymfatisch stelsel
– Verwijdert afvalstoffen en toxines
– Reinigt het lichaam
– Werkt verjongend, verstevigend en verstrakkend van de huid
– Helpt bij darmproblemen en verbetert de stoelgang
– Vermindert stress, vermoeidheid en lusteloosheid
– Zorgt voor een goede nachtrust
– Vermindert zware, rusteloze, gezwollen en/of pijnlijke benen
– Verlicht (spier)pijnen
– Regenereert en ontspant na sport
– Zorgt voor een ontspannen verwenmoment

Adres

Kuipersdijk 34, 7512 CH Enschede

Telefoon

053-2110325

Email

info@medicaworld.nl

SOCIAL MEDIA KANALEN

Whatsapp Chat Contact Button

OPENINGSTIJDEN

Maandag        : gesloten
Dinsdag          : 9:30 – 18:00
Woensdag      : 9:30 – 18:00
Donderdag     : 9:30 – 21:00
Vrijdag           : 9:30 – 18:00
Zaterdag        : 10:00 – 17:00
Zondag           : 10:00 – 17:00

Aangesloten bij brancheorganisatie:

Anbos Logo

MedicaWorld Aesthetic B.V. © 2019 - 2020.
All rights reserved. Website by FNDK Productions