Over Medica World

Medica World Aesthetic NL B.V.

Medica World Aesthetic is een bewezen concept dat vanuit Turkije is overgewaaid naar Nederland. De behandelingen en de producten zijn ontwikkeld door Çiğdem Akman die ook een begrip is in de cosmetische wereld door haar jarenlange ervaring in deze branche. Diensten en producten die ontwikkeld zijn door Çiğdem Akman zijn vanaf heden ook in Enschede te vinden aan de Kuipersdijk 34. Wij zijn officieel distributeur van Çiğdem Akman Cosmetics. U kunt nu genieten van de professionele en doeltreffende behandelingen van Medica World Aesthetic NL B.V. Het team bestaat enkel uit professionals, die graag ondersteuning bieden aan de gezondheid van uw huid! 

Wij hopen u te mogen verwelkomen in onze salon!

Missie & Visie

Het is mijn missie om met behulp van hoogstaande producten, hoogwaardige apparaten, goede voorlichting, eerlijk advies en persoonlijke aandacht de problemen van vrouwen én mannen serieus aan te pakken en heerlijke ontspannen behandelingen aan te bieden. De behandelingen geven wij als team op zeer professionele en hygiënische wijze, vol passie en gedrevenheid voor het vak, in een huiselijke en persoonlijke sfeer. Niet voor niets is ons motto dat de koffie altijd klaar staat!!

Mijn visie is dat echte schoonheid niet alléén van buiten komt, maar vooral ook van binnen. Ik streef ernaar om de ‘innerlijke schoonheid’ naar buiten te laten komen door dat met lichte ‘touchés’ van onze zijde te creëren.

Behiye Yonca-Kilic

Reviews

Fijne sfeer in de salon,gezelligheid klantvriendelijk. Een gezichtsbehandeling gehad waar echt de tijd voor je wordt genomen.
Ik wil een compliment geven voor de fijne vriendelijke benadering,goede uitleg en behandeling die ik kreeg van Fahriye.
Kan het iedereen aanbevelen! Super tevreden dankjewel.👌🏻♥️

Seval Sevil

Hab gesichtsreinigung machen lassen, war sehr zufrieden mit dem ergebnis 👍🏻

Busra Cigdem

Super tevreden over de behandelingen. Vriendelijk personeel en ik raad het iedereen aan. 👌🏼

Melek Gecer

Samen met mijn dochter een heerlijke moeder dochter behandelingen gehad.
Behandeling was heerlijk ontspannend en resultaat gericht. Voor mijn dochter was het voor het eerst, en heeft weer een baby huidje. Zekers voor herhaling vatbaar.

Seviye van Wier-Koca

Echt een aanrader! Super tevreden! Top behandelingen van vakkundige specialisten!

Burcu Tosun

Super leuke ervaring om eens mee te mogen maken hoe een gezichtsbehandeling in proces gaat. Ik kom snel weer terug en bedankt voor alle info.

Huseyin Karaaslan

Professioneel kundig personeel. Je wordt op je gemak gesteld waardoor je je ‘thuis’ voelt. Resultaat is super. Ben er erg blij mee.

Hayriye Kirisler

Had vandaag een heykeltras behandeling ze waren klantvriendelijk, ONTVANGST was heel lief en behulpzaam omdat ik telaat was toch heel goed geholpen, kwa sfeer is het heel stijlvol.

Elif Akdemir

Heel erg vriendelijk en behulpzaam, 👍👍

Y Bakir

Mooie schoonheidssalon en vriendelijke deskundige personeel die je voorzien van goede informatie. Intakegesprek gehad en erg tevreden. Nu op naar de behandelingen.
Dank voor jullie gastvrije ontvangst en tot snel!

Melike

Echt een super fijne eerste behandeling gehad, je wordt er gelijk op je gemak gesteld en je krijgt goed en eerlijk advies over wat het beste voor je is. Zeker aan te raden!! ❤️✨

Tugcem Basaran

Heerlijke behandeling gehad van serap, heb alweer de volgende afspraak gemaakt 👍

Jale Firat

Je voelt je bij binnenkomst meteen thuis. Een hele warme welkom. Een goede intake en informatie. De behandeling was heerlijk en ik zag meteen verschil aan mijn huid. Mijn complimenten👍.
Ik heb meteen een vervolg afspraak gemaakt. Dank jullie wel dames.

Ebru Celikalkan

Goede ervaring zeker aan te raden, proffesioneel en vriendelijk personeel heerlijke behandeling gehad.

Aygen Degirmenci

Schrijf ook een review!

Laat ons weten wat je van ons vind of van de behandeling of product!
Zo weten wij hoe wij ons kunnen verbeteren en onze diensten aanpassen aan de wensen van onze klanten.