Photocare

Photocare.

LED licht heeft effect op onze cellen. Licht in verschillende golflengten wordt gebruikt om collageen te produceren in de cellen, acne te verminderen, huid te verstevigen, wondjes te helen en littekens te verminderen. Deze therapie kan uitsluitend geboekt worden tijdens een gezichtsbehandeling.

Rood licht: (anti aging)
Rood Led-licht dringt diep in de huid en werkt vooral huid verbeterend. Het stimuleert ook de doorbloeding van de huid en is daarom ideaal voor de behandeling van pigmentvlekken, zonbeschadigingen, wondjes, huid verslaping en huidveroudering

Blauw LED licht: (anti-acne)
Blauw led-licht werkt vooral oppervlakkig. Het blauwe licht verminderd roodheid, acne, ontstekingen en couperose.
Het blauwe Led-licht doodt ook bacteriën en is effectief voor vermindering van ontsteking.

Geel LED licht: (Anti roodheid en kalmerend)
Geel Led-licht geeft de huid direct extra energie. Een grauwe huid wordt levendig en wallen verminderen. Het kan ook ingezet worden bij een zeer droge huid, eczeem en na zonnebrand.

Groen LED licht: (Egaliserend)
Groen Led-licht wordt toegepast bij een gestreste huid en een onrustige huid. Het verminderd hyperpigmentatie en ouderdomsvlekken. Het werkt kalmerend en het wordt veel toegepast na laserbehandelingen, microdermabrassie en bepaalde peelings om de huid te kalmeren. Ook helpt groen licht bij een winterdepressie.

Met deze kleuren maakt de Photocare zelf de juiste kleurcombinaties voor de gewenste behandeling. Ook is het apparaat manueel in te stellen.

De Photocare kan gebruikt worden bij behandelingen voor:

  • Anti-aging (rimpels en expressie lijnen)
  • Pigmentatie,
  • Acne,
  • Huidversteviging,
  • Hydratatie,
  • verbetering van huidtextuur.

Als u epilepsie heeft of medicatie gebruikt die lichtgevoeligheid teweeg brengt, dan is een Photocare behandeling niet geschikt voor u.

Boek deze behandeling

  Kom je er voor het eerst? Kies dan eerst een gratis intakegesprek.